|
Quick Contact
+123 456 5532

Online-fællesskaber i vækst

Under coronakrisen har vi alle siddet mere derhjemme end normalt, og mange af os har tilbragt en væsentlig del af tiden online. Vi har dermed gjort os nye erfaringer med, hvordan online-møder og online-fælleskaber fungerer, og det er noget, som vi kommer til at benytte os mere af i fremtiden.

Dyrk dine hobbyer online

Er du fx vild med at læse bøger, men kan du ikke møde fysisk op i en læseklub på et bibliotek, så kan du i stedet lave din egen online-læseklub, hvor I kan diskutere alt fra krimier til kærlighedsromaner. Fordelen ved at sidde online er, at du kan mødes med folk fra hele landet og diskutere litteratur. Det kan også være, at du har en interesse for musik, ølbrygning, Danmarkshistorie, dyrevelfærd eller andre emner, som du ønsker at diskutere i et online-fællesskab. På den måde kan du få nye venner, som du kan dele dine interesser med.

Online-fællesskaber til faglig sparring

Du kan også benytte online-fælleskaber til faglige diskussioner med dit netværk. Det kan være, at du arbejder med kunderelationer i en virksomhed og gerne vil diskutere nogle emner med dit faglige netværk. Din virksomhed har muligvis allerede et smart crm system til kunderelationsstyring, hvilket gør det nemt at holde styr på information om de forskellige kunder og giver en bedre kunderelation.

Online-fællesskaber til politiske diskussioner

Tidligere statsminister Lars Løkke er en af de politikere, som har fået øjnene op for, hvordan man kan bruge online-fællesskaber til at diskutere politik. Han har således oprettet et politisk netværk, hvor han har inviteret folk til at diskutere forskellige politiske emner, og nu vil han lave et nyt parti.

Fra forsamlingshuse til online-fællesskaber

I fremtiden vil vi opleve, at mange fællesskaber flytter fra fysiske mødesteder til online fællesskaber. Før i tiden mødtes man i forsamlingshuset, når man skulle mødes om forskellige kulturelle eller politiske aktiviteter. I dag mødes vi i stigende grad online, og det er der både fordele og ulemper ved. Fordelene er, at vi nemt kan arrangere at mødes online med folk fra alle steder i verden, og det kan der komme mange spændende møder, samtaler og fælleskab ud af. Ulempen er, at vi i højere grad sidder derhjemme foran en skærm og kommunikerer med andre, og det er ikke altid sundt. Vi har stadig brug for at mødes med folk i den fysiske verden også. Så det gælder om at finde en balance i tingene.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon