|
Quick Contact
+123 456 5532

Deltag i en læseklub

Er du glad for at læse bøger, og vil du gerne dele dine læseoplevelser med andre, så kan du deltage i en læseklub, som arrangeres af bibliotekerne, eller du kan lave din egen læseklub. Her får du mere inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Læseklub på bibliotekerne

Bibliotekerne arrangerer forskellige læseklubber, hvor du kan deltage sammen med andre. Det kan være en læseklub om krimier, om klassikere, om moderne litteratur eller om et bestemt forfatterskab. Det er en bibliotekar, som faciliterer det, men der kræves ingen særlige forkundskaber for at deltage. Du skal bare have lyst til at deltage i et fællesskab med andre, som er glade for at læse. I mødes et bestemt antal gange om måneden på biblioteket, og så taler I fx om Helle Helles nye bog BOB. Du vil måske opdage, at andre har lagt mærke til noget i bogen, som du ikke selv har, og der kan være forskellige synspunkter omkring bogen. Men det er også det, som er det sjove ved at diskutere bøger med andre. I forbindelse med corona har bibliotekerne være lukkede, men læseklubberne kører online, så du kan stadig deltage i læseklubber.

Lav din private læseklub

Har du venner eller kolleger, som interesserer sig for at læse, så kan du lave en privat læseklub, hvor I mødes på skift hos hinanden og taler om forskellige bøger. Du kan også lave et opslag på Facebook eller på dit lokale bibliotek for at finde andre, som gerne vil deltage i et fællesskab omkring læsning. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor mange der godt kan lide at læse. At deltage i en læseklub er en god måde at møde andre på, hvis du fx deltager i bibliotekernes læseklub, eller hvis du skal ud i verden og møde andre, som du kan danne en privat læseklub med.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon