|
Quick Contact
+123 456 5532

Ideer til at starte et nyt fællesskab

Især de unge personer i Danmark søger at starte et nyt fællesskab. Det har tidligere vist sig, at unge ikke er selvoptagede og at de længes efter en form for fællesskab. I denne artikel kan du læse om, hvilke fællesskaber der er relevante for unge. Hvem ved? Måske får du lyst til at starte et fællesskab?

[IMAGE=e1VnopfrqUBj.jpg]

Giv de unge den viden, som de ikke fik i skolen

[IMAGE=eH5u1fcDQM2V.jpg]

Du kan også starte en organisation, som hjælper unge med at lære de ting, som de ikke nødvendigvis har lært i forbindelse med skolegang. Det kan være spørgsmål som fx: hvad er erhvervslån, som kan stiftes påQred.com? Hvordan udregner vi skat? og andre spørgsmål, som er nyttige at kende svaret på i vores dagligdag.

Tag hånd om miljøet

Hver dag hører vi om global opvarmning og hvordan det påvirker vores fremtid. Generelt påvirker det os alle sammen, men det påvirker især de unge generationer, som er i fare for at vokse op uden et sund planet. Derfor har flere unge en enorm interesse i at tage en hånd om miljøet og du kan være med til at starte et godt fællesskab, der fokuserer på netop at pleje vores planet.

Start en bogklub

Du kan også starte en bogklub og danne et fællesskab for de personer, der er vilde med at læse. For det første bør du vælge en tone og et tema for bogklubben. Herefter handler det om at sprede nyheden om, at du har startet en bogklub.

Når du har fået de første medlemmer, handler det om at finde ud af, hvornår det passer de fleste personer at mødes. Når du har fastsat tidspunktet, kan du finde et passende mødested som fx en stille og rolig café eller et bibliotek.

Herefter kan du sende en e-mail med regler for bogklubben til klubbens medlemmer. Du kan endda overveje at starte en blog eller en Facebook-gruppe, som kan gøre det nemmere at holde styr på bogklubben og/eller løbende at informere klubbens medlemmer.

Start en podcast klub

Hvis du ikke er så vild med bøger, kan du i stedet vælge at starte en podcast klub. Her er der tale om det samme koncept som med bogklubben. I mødes hver uge, eller hvornår det ellers passer jer, til at tale om en bestemt podcast som i har lyttet til.

En podcast klub er en glimrende ide til et nyt fællesskab, da mange danskere har travlt i hverdagen og måske har de ikke tid til at læse. Men de fleste har tid til at lytte til en podcast, når de er ude og gå med hunden, eller når de sidder i toget på vej til eller fra arbejdet. Hvis du mangler inspiration til at komme i gang, kan du finde 10 gode podcasts lige her.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon