|
Quick Contact
+123 456 5532

Find sammen med andre i et sundhedsfællesskab

Fællesskaber er vigtige for mennesker, eftersom vi er en social art. Vi har derfor behov for at spejle os i andre, samt for at finde tryghed og støtte blandt ligesindede. Det samme gør sig i den grad gældende, når vi i perioder af livet stifter bekendtskab med sundhedssektoren. Læs derfor med her hvis du vil have information om hvordan du finder sammen med andre i sundhedsfællesskaber.

Find sammen med andre som også har fået implantater

Blandt kvinder er der en stigende tendens til at få udført brystoptimering, samt at få indsat implantater. Hos sundhedsvirksomheden Motiva har man blandt andet konstateret udviklingen, og et stigende antal danske kvinder henvender sig i disse år til dem. Selvom fordommene om netop brystoptimering efterhånden er ved at forsvinde, så findes de desværre fortsat. Derfor er det godt for kvinderne at finde sammen i fællesskaber. Her kan man sammen med andre ligesindede komme ind på ens tanker om forløbet, og ofte kommer det frem, at de involverede har truffet en beslutning som er en af de bedste i deres respektive liv.

Nogle gange skal man være proaktiv og organisere fællesskabet selv

Der findes også sundhedsfællesskaber blandt folk med særlige lidelser og sygdomme, og ofte er det behandlingsstederne eller sygehusene der står for at organisere fællesskaberne. Det er dog ikke altid tilfældet, og som sådan er det til tider nødvendigt for nogle enkelte ildsjæle at organisere det hele fra bunden. Så hvis du selv lige pt. er i behandling for en sygdom, eller hvis du f.eks. har valgt at få indsat implantater, så bør du spørge dig selv om du måske kan gå forrest og organisere et fællesskab. Det vil unægtelig være til glæde ikke kun for dig selv, men bestemt også for alle andre mennesker som går igennem de samme behandlinger som dig, og som til dagligt går med de samme tanker om hele processen.

Fællesskaber fungerer både off- såvel som online

Mange sundhedsfællesskaber har nu om dage glæde af både at mødes fysisk, og helst under trygge og behagelige rammer, såvel som at mødes digitalt via grupper på f.eks. Facebook. Sidstnævnte mulighed er glimrende, i og med at medlemmerne af fællesskabet dermed langt oftere kan støtte og hjælpe hinanden.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon