|
Quick Contact
+123 456 5532

Find fællesskabet i de kreative stilarter

Siden tidernes morgen er kvinderne kendt for at være det smukke køn, og ser man på kreativiteten eller moden, er det oftest kvindernes mode der adskiller sig.

Oftest hører man også kvinder vise en naturlig interesse for hinanden, og deres påklædning. Komplimenter, nysgerrighed og en stor del af deres kreativitet ses ofte her. Derfor er det også nærliggende at skabe et rum, hvor man i fællesskab kan mødes om det der rent faktisk betyder rigtig meget for en.

Der er kommet flere og flere kreative fælleskaber op rundt omkring i Danmark efterhånden. Samspisning i form af madklub, læseklubber og systuer. Men endnu ingen med fokus på noget af det første vi ser, når vi møder et andet menneske.

Den første idé udsprang egentlig fra diverse webshops, der i kampen for at sælge grønt og miljørigtige tekstiler, har gjort en del af deres designs mere simple i farverne, og fokuseret på snit og design. Et godt eksempel findes her https://www.na-kd.com/dk hvor man kan se meget moderigtige, og ensfarvede udgaver af eks. bukser og nederdele.

Hvorfor ikke udnytte den naturlige interesse for stil og udseende til et fællesskab, hvor man sammen kan skabe inspiration og dele idéer til sammensætning af outfits? Måske endda kreere og sætte liv til andre gamle klude man kan finde i skabet?

Når både miljø og passion forenes, opstår der oftest en helt speciel energi. Opleves den energi i et fællesskab skabes et helt særligt sammenhold.

et godt eksempel på, hvordan man kan sætte liv i flotte, men ensfarvede tekstiler på nettet er bare en ud af mange artikler og blogs der er inde over emnet. Men når det er sagt, giver det også en fantastisk mulighed for, at vise en del af sig selv i sin påklædning.

Det kan hurtigt gå hen og blive ensformigt og trivielt. Det er nok det sidste man ønsker, i en tid hvor fokus er på at skille sig ud af mængden og vise ansigt. Aldrig har der været så stor fokus på mangfoldighed og rummelighed. Hvorfor ikke omfavne det, og gøre det til dit eget?

Et helt andet fællesskab kan også findes i kollektive klædeskabe, hvor kvinder nemt og simpelt bytter tøj med hinanden. Miljøvenligt, billigt og måske finder man endda noget man ikke har overvejet før?

Mulighederne er mange. Og der kommer flere og flere fællesskaber der udspringer af noget så banalt som tøj og mode , hvorfor ikke hoppe med på bølgen og kaste dit bidrag i puljen?

Og den absolut top grund til, at søge disse fællesskaber er, at der er ingen begrænsninger. Det er ikke betinget af køn, alder eller etnicitet. Det er et spørgsmål om stil og udtryk, netop med vægt på forskellighed og variation, så alle har et bidrag. Jo mere forskelligt jo bedre, og det åbner mulighederne for netop at få udvidet sine horisonter, og kreative evner.

Mulighederne er mange, nogle gange gælder det bare om at tage dem, og se hvilken retning det fører en i.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon