|
Quick Contact
+123 456 5532

Fem ideer til fællesskab for kvinder

Vi har tidligere skrevet om mulighederne for at skabe et fællesskab for mænd, og det er naturligvis også muligt at danne et fællesskab for kvinder. I denne artikel giver vi fem forskellige ideer til forskellige temaer, som kan danne grundlag for et fællesskab for kvinder.

Helse og velvære

Der er mange kvinder, som går op i velvære. Derfor kan det være en glimrende ide at danne et fællesskab med fokus på helse og velvære. Hvis du starter sådan et fællesskab, vil du sikkert opleve at der er mange kvinder, som tilmelder sig og møder op.

I kan organisere masser af arrangementer som fx temaaftener med fokus på forskellige velværeområder. Måske ønsker i at organisere et event om udfordringer med hårtab kvinder, hvor i kan give gode tips og tricks. Der kan blive talt om næring, produkter og operationer, som alle kan bidrage til at løse denne komplikation, som mange kvinder møder i hverdagen. Generelt er der masser af gode temaer for helse og velvære.

Kvinde fodbold fanklub

Der er mange fodbold fanklubber, som udelukkende består af mandlige medlemmer. Men der er naturligvis også adskillige kvinder, som også går højt op i fodbold. Derfor kan det være en glimrende ide at starte en fodbold fanklub kun for kvinder. Det kan danne sikre og trygge rammer for de kvinder, som måske ikke har lyst til at være med i fanklubber, som kun har mandlige medlemmer.

Burgerklub for kvinder

Burgerklubber er et andet udbredt fænomen blandt den mandlige del af befolkningen. Men der er naturligvis også masser af kvinder, som er lige så glade for gode burgere, som mændene. Derfor kan i starte et sjovt større eller mindre fælleskab for kvinder, som elsker burgere.

Her kan i organisere events hvor I prøver burgere forskellige steder i landet. I kan også organisere ture til udlandet til byer som fx New York, som er kendt for sine saftige burgere. Men det behøver ikke at være dyrt at have en burgerklub for kvinder. I kan naturligvis også organisere burger aftener i hjemmets trygge rammer, hvor fællesskabets kvindelige medlemmer hver især er vært.

Fællesskab for mødre

Det er også en oplagt ide at skabe en fællesskab for mødre. Det kan være en udfordring for mødre at opleve kvalitetstid med andre kvinder, og derfor kan du bane vejen for netop de damer. Du kan starte et mindre eller større fællesskab for mødre, og planlægge begivenheder med og/eller uden børn. Det kan være at der er temaaftener med fokus på følsomme emner, som mange mødre holder inde. Et fællesskab for mødre lægger naturligvis også op til events, hvor både mor og barn kan deltage.

Fællesskab for enlige kvinder

Det kan også være ensomt at være enlig, og dette gælder for kvinder i alle aldre. Derfor kan det også være en god ide at starte et fællesskab for enlige kvinder. Her kan i organisere events som en god søndagsbrunch, forlængede weekender til udlandet, bowling, karaoke og andre sjove begivenheder for single kvinder.

Egedal.net sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Egedal.netlogin form


epsilon